Prawa jaglane brownie, lewa fasolowe ... i co sie stało?! Jaglane brownie na łeb bije fasolowe!!!! Oczywiście wszystko kwestia smaku, gustu itd ale o tym się nie dyskutuje.

jaglane1  

Co blendujemy ?!
- pół szklanki kaszy jaglanej
- 2 jaja
- pół szklanki jogurtu naturalnego - ja miałam z tych gęstych takich
- 4 łyżki kakao
- 4 łyżki ksylitolu
- 2 łyżki oleju kokosowego
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia

- opcja 1  - 2 łyżki budyniu czekoladowego bez cukru
- opcja 2 - dodaj odżywkę białkową czekoladową ale w tej wersji nie jadłam więc nie wiem jak się skomponuje

jaglane2

Przygotowanie:
Jak zawsze nie ma o czym pisać czyli przepisy w moim stylu. Wrzuć wszystko do blendera, zblenduj i przelej do foremki. Piekarnik 180 stopni, 50 minut. Zanim pokroisz poczekaj aż dobrze ostygnie (masa się musi ułożyć).  Jedno ale .. kaszę jaglaną na początku gotujemy i blendujemy schłodzoną :)

jaglane2a
jaglane3

jaglane4


Najczęściej czytane

brownie
kaloriaaa
tytan
10884486 983695951644010 225026915 n
niechudne1
12a


Polecamy

szpilki na siłowni | cookies

 zBLOGowani.pl

Ta strona używa ciasteczek, dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Brak zmian w ustawieniach przeglądarki oznacza zgodę na ich używanie. Polityka prywatności

DMC Firewall is a Joomla Security extension!